Pressemelding: Nye eiere i Mandal Maskinering AS

Pressemelding:

Nye eiere i Mandal Maskinering AS

Mandal Maskinering AS er solgt fra Nøsted & AS til Ryvingen Invest AS og Toya AS.

Ryvingen Invest eies av tidligere daglig leder ved Mandal Maskinering, Rune Fredriksen. Han blir nå hovedaksjonær i det tradisjonsrike Mandalsselskapet. Med seg på laget har han fremdeles Alf-Arne Nøsted som gjennom Toya AS vil eie en tredjedel av selskapet.

Jeg ser fram til å lede Mandal Maskinering videre og har stor tro på fortsatt vekst og utvikling særlig innen markedsområdene offshore , subsea, industri og automotive. Produksjonen på Jåbekk videreføres uten større endringer for hverken ansatte eller kunder, uttaler Rune Fredriksen.

Nøsted& (tidligere Nøsted Kjetting AS) kjøpte Mandal Maskinering av Mandal Holding 01.09.2011.

«Det har vært en spennende reise for oss og Mandal Maskinering, men vi føler at det nå, etter tre år med positive resultater, er et godt tidspunkt for salg og et nytt fokus. At det er Fredriksen som overtar er positivt både med tanke på innsikten og erfaring han besitter, samt at bedriften forblir i lokale hender. Nøsted& ønsker nå å fokusere enda sterkere på kjernevirksomheten og å frigjøre ressurser til å satse på andre områder relatert til denne», uttaler administrerende direktør i Nøsted&, Merethe Nøsted von Zernichow.

Lager, sluttmontering og servicesenter for Nøsteds Igland-produkter ble i september 2019 flyttet fra Grimstad til Doneheia 17 på Jåbekk i de samme lokalene som Mandal Maskinering holder til i. Mandal Maskinering vil i det videre fortsette å dele lokaler med Nøsted& på Jåbekk.

————————————————————-

For ytterlige kommentarer kontaktes:

 

 

Rune Fredriksen, tlf 908 56 643

Alf-Arne Nøsted, tlf 911 44 355

Merethe Nøsted von Zernichow, tlf 91112065

Mandal 28.10.2019

 

 

Rune Fredriksen  og Merethe Nøsted v. Zernichow